Mobiel

(+351) 912 355 330

Telefoon

(+351) 289 147 224

Gebruiksvoorwaarden

LEES DEZE VOORWAARDEN EN DE WOONPLAATS VAN DE POSTER VOORDAT HET GEBRUIK VAN DEZE SITE

Toegang of poster op deze site casosemqueestasnormas een volledige toepassingen van alle voorwaarden en CEN doen deze mededeling. Als u niet akkoord met sommige of alle van de voorwaarden en de woonplaats gaat, gelieve deze site niet te gebruiken.

Deze voorwaarden en WOONPLAATS van Catchtreasure POSTER, Lda., commercieel bekend als uw Luxevastgoed ("YourLuxuryProperty.com", "YLP" of "wij") kan motto deze termen en gebruiksvoorwaarden op elk moment zonder mededeling door bijwerking van deze pagina.

COPYRIGHT

Alle inhoud van deze site, met inbegrip van inzamelingsacties voor verkoop en lease, teksten, afbeeldingen, foto's, logo's, beelden, audio clips, video clips, digitale downloads en gegevenscompilaties ("inhoud") zijn © YourLuxuryProperty.com, OU een derde provider en is beschermd door auteursrechtwetten. Reproductie van een deel of het geheel van de inhoud in elke vorm. Kan niet reproduceren, kopiëren, distribueren, publiceren, publiekelijk uitvoeren, weergeven, valuta of nemen de materiaal/inhoud op enige wijze of op elke andere locatie. Kan geen verbinding maken met deze site of frame geschreven zonder voorafgaande toestemming door YLP. Alle rechten voorbehouden. Uw luxe woning is een geregistreerd handelsmerk. Het YLP-logo is een geregistreerd handelsmerk. Een reproductie van deze handelsmerken is strikt verboden. YLP mag beëindigen van uw toegang tot of gebruik van de Site en/of diensten, zonder kennisgeving, als schendt of als eigendom ten onrechte van intellectuele, waaronder auteursrechten eigendomsrechten.

ANDERE BEDRIJVEN EN LINKS

Deze site kan links para sites bevatten of worden gekoppeld een en andere websites; SOS websites en andere materialen worden onderhouden en geproduceerd door derden vallen niet onder de controle YourLuxuryProperty.com PA. Zo, doen we niet aansprakelijk voor acties, producten of de inhoud van deze sites. Als u toegang krijgen tot alle sites van derden een gekoppeld aan deze site wilt, zal het dat doen op uw eigen risico.

DISCLAIMER, VRIJWARING EN BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

Met een maximale breedte toegestaan volgens toepasselijk recht, deze website en de inhoud daarin worden gepresenteerd op een "as is" en "as available" basis. YourLuxuryProperty.com wijst voor ieder soort-Ness of impliciete garanties uitdrukkelijk af. Wij garanderen niet dat deze website geheel is bug-vrij, uitvoeren zonder onderbreking, geluk met alle als verkoling apparatuur en softwareconfiguraties, vrij van virussen, fouten of andere schadelijke componenten, of om naar te kijken als uw behoeften. De informatie op deze site zijn louter informatief. kleppen stop Sommige informatie is afkomstig van de YLP of derden en hoewel alle zijn reeds onmiddellijk en Sethi, regionale voelen om ervoor te zorgen dat een informatie is een meer reëel, nauwkeurig en duidelijk mogelijk te zijn, wij geven geen garanties van enigerlei aard, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid of beschikbaarheid met betrekking tot de site of de informatie, producten, diensten of grafische gegevens opgenomen op het. Alle inhoud op deze site voor de algemene oriëntatie van het alleen zijn en geen deel van een contract uitmaken. In ieder geval aansprakelijk een YLP voor enig verlies of schade, met inbegrip van, zonder beperking, indirecte of gevolgschade of schade of eventuele onbalans van het verlies of schade van enig verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit het gebruik van deze site. Zoals informatie gepubliceerd op deze site beschikbaar zijn gratis en moet elke vorm van advies of professioneel advies niet vervangen. Erop te wijzen werden aantal het bedrijf geadverteerd op deze site verstrekt door geassocieerde partners waarmee wij verlichten partnerschap ontwikkelen. & nbsp; In any case een YourLuxuryProperty.com, haar directeuren, werknemers of agenten kunnen verantwoordelijk worden gesteld voor evenals incidenten (inclusief, zonder beperking, winstderving of arbitrage, OU een verlies met behulp van apparatuur, software of gegevens) maken van verantwoordelijkheid voortkomen uit OU 1) uw gebruik van of onvermogen tot gebruik van deze site of de materialen, 2) van de vertrouwensrelatie geplaatst evenals informatie beschikbaar via deze Web pagina 3) OU goed producten of diensten worden geadverteerd of dit een site gekoppeld Ondanks de YLP zich bewust zijn van links naar dergelijke schade of uit onachtzaamheid Aparecida hebben.

Alle gegevens over het bedrijf zijn indicatief en moeten worden bevestigd van de wijziging van officiële documenten. Een YLP kan een respondent een all om informatie van gebruikers van de site verzoeken niet vastleggen. Een achtergelaten door gebruikers zonder site informatie kan worden gebruikt door de YLP en haar partners stoppen statistische vinnen en promotionele activiteiten van producten en diensten.