Mobiel

(+351) 912 355 330

Telefoon

(+351) 289 147 224

Verkoop uw woning met ons


YLP is gewijd aan het verstrekken van deskundige ondersteuning aan haar klanten, in alle aspecten van het verkoopproces van onroerend goed in Portugal. Wij bieden onze klanten een uitgebreid onroerend goed portfolio en professionele vastgoeddiensten. YLP biedt u essentiële kennis alvorens het aanbieding van uw woning, tijdens het verkoopproces, tijdens de voltooiing van de verkoop en een uitmuntende after-sales service. 


YLP staat geregistreerd bij de Portugese autoriteiten van makelaars (AMI 10021). Wij zijn zeer gedreven en werken discreet, eerlijk, professioneel en op basis van vertrouwen.

 
Wij bieden ongeëvenaarde ondersteuning die zorgt voor een onovertroffen kwaliteit service. Wij hebben een talentvol en meertalige team (Portugees, Engels, Frans en Nederlands).

 

 

 

 
 
Wij zouden graag de gelegenheid krijgen om u te ontmoeten en u van advies te voorzien betreffende de verkoop van uw woning. Bel ons kantoor op +351 912 355 330 of vul het formulier in. Iemand van ons team zal u dan z.s.m. contacten.
YOUR LUXURY PROPERTY Wij zijn wellicht niet de grootste makelaar... Maar, voor u zullen we de beste zijn.

 

Stuur ons een bericht

Vul het formulier hieronder in om ons te contacteren via de website, velden gemarkeerd met een * zijn verplicht