Mobiel

(+351) 912 355 330

Telefoon

(+351) 289 147 224

5 Slaapkamer Villa in Quinta Verde

Quinta Verde

Prijs   €POA Ref: QL561
   

Belangrijke Details

  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 6
  • Bebouwd Oppervlakte 607m2
  • Grondstuk Oppervlakte 1400m2

Beschrijving

Deze prachtig gerenoveerde (in 2021) vijf slaapkamer villa is gelegen op een zeer privé en verhoogd perceel. De woning bestaat uit: op de begane grond, een dubbele hoogte entree hal met gastentoilet, die leidt naar een ruime woonkamer met directe toegang tot de op het zuiden gelegen tuin met zout water verwarmd zwembad met automatische zwembadafdekking, een Spa Hot Tub voor 5 personen met 62 jets, verlichting en ingebouwd muzieksysteem en een professioneel geïnstalleerd putting en chipping green. De zeer ruime volledig uitgeruste keuken met eetkamer en grote ramen die uitkomen op een overdekte eethoek met BBQ om te genieten van 'al fresco' maaltijden.

Verder vindt u op begane grond nog en en-suite met toegang tot de tuin en het zwembad, een kantoorruimte en nog een en-suite met toegang tot de tuin en oefengreen.

Op de eerste verdieping, de mastersuite met inloopkast en een eigen terras en een tweede en-suite ook met eigen terras.

Een extra slaapkamer met natuurlijk licht is te vinden op kelder niveau, net als een badkamer, een ruime speelkamer / fitnessruimte met open kitchenette, een nieuw geïnstalleerde 4K-bioscoopzaal, massageruimte, een wassruimte en een garage voor twee auto's, twee 3-fase elektrische oplaadpunten voor volledig elektrische of hybride voertuigen.

Deze woning is gerenoveerd volgens de absolute hoogste normen en is een bezichtiging waard!

Eigenschappen

  • Energiecertificering: E

Video

Virtuele Tour

Locatie Woning

Ligging faciliteiten