Mobiel

(+351) 912 355 330

Telefoon

(+351) 289 147 224
Kaart

Quinta do Lago

Op slechts een klein eindje rijden van Faro International Airport, is dit unieke resort, opgericht in 1972, een symbool van verfijning en uitmuntendheid. U vindt er de meest spectaculaire villa's, herenhuizen en appartementen. gelegen aan de weelderige fairways, zeewater meren of tussen de eeuwenoude dennenbossen en gouden stranden,  zal u uw droomvilla vinden binnen dit prachtige luxe resort.
 
Met haar ruime grondstukken en persoonlijke levenssfeer, is Quinta do Lago erg populair bij kopers en vakantiegangers. Quinta do Lago is gelegen op een grondstuk van ruim 810ha en grenst aan het Ria Formosa natuurreservaat – een van de laatste ongerepte kustgebieden in Europa dat is opgericht als een beschermd natuurgebied met de beschermde UNESCO status. Dit paradijs bezit een indrukwekkende verscheidenheid aan flora en fauna en ter bescherming van haar uitmuntende schoonheid, wordt Quinta do Lago gemanaged aan de hand van een Master Plan dat een strikt low-density vastgoedbeleid verdedigt en zo bepaalt, dat slechts een zeer laag percentage van het grondstuk kan worden bebouwd.
 
Bovendien, is Quinta do Lago een bekende golfbestemming voorzien van een van Europa's mooiste oefenvoorzieningen – de Paul McGinley Golf Academy – en vijf golfbanen van uitzonderlijke kwaliteit. De iconische South Course, 8 maal gastheer van het Portugese Open, werd ontworpen door William Mitchell. De uitdagende 18-holes golfbaan heeft een zeer complexe layout en vereist zowel lange slagen als precisie in de positionering van de bal als u een lage score wilt behalen. De North Course werd in 2014 herontworpen door de beroemde golf architect Beau Welling in nauwe samenwerking met Paul McGinley. De nieuwe indeling is aangelegd volgens de hoogste specificaties en herontwikkeld met de nadruk op precisie en strategie. Het werd verkozen tot "Europa's beste nieuwe Golfbaan" op de World Golf Awards. De Laranjal Course, een relatief recente toevoeging, heeft al snel een reputatie verdiend als een Championship baan met zeer snelle greens, prachtige meren en weelderige paraplu dennen, kurkeiken en sinaasappelbomen. Het is uitgeroepen tot beste golfbaan van Portugal bij de Portugese Travel Awards in 2011. Pinheiros Altos, een 27-holes (3x9) werd ontworpen door Ronald Fream. De eerste 9-holes kronkelt door pijnboombossen. De tweede, de oorspronkelijke back-nine, is ontwikkeld over een zachtjes glooiend terrein. Met de befaamde achste hole (17), met haar green op een klein 'postzegel grootte' eilandje. Deze PAR3 kan gezien worden als de signature hole van Pinheiros Altos. De nieuw ontwikkelde derde 9-holes-baan wordt geacht de meest veeleisende te zijn. Deze staat bekend om haar spectaculaire uitzichten. De San Lorenzo golfbaan, ontwikkeld door Joseph Lee en Rocky Roquemore, staat bekend als de nummer 24 beste golfbaan in de wereld (Golf World magazine). De 18 holes golfbaan loopt gedeeltelijk door de Ria Formosa en is een juweel om te spelen. De verbluffende Bermuda gras fairways bieden altijd de perfecte spelomstandigheden.
 
Kortom, als u op zoek bent naar natuurlijke schoonheid, terwijl u geniet van een rustige, stijlvolle levensstijl en enkele van de beste golfbanen in de Algarve, Quinta do Lago is zonder twijfel de juiste keuze.
 
 


Kaart van de plaats

Ligging faciliteiten