Mobiel

(+351) 912 355 330

Telefoon

(+351) 289 147 224

Nederlandse Makelaar in de Algarve

 

Ik ben vastgoedmakelaar gespecialiseerd in de aan- en verkoop van luxe onroerend goed in de Algarve, met name in de ‘Gouden Driehoek’ (Quinta do Lago -  Vale do Lobo -  Vilamoura).

 

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bereiken op: +351 924 114 573 | michiel@yourluxuryproperty.com

 

nederlandse makelaar in de algarve

 

Samen met mijn vrouw Celine en schoonzus Carla ben ik eigenaar van Your Luxury Property en begeleid ik de klant bij het aan-en verkoopproces van onroerend goed.

Ik ben opgegroeid in Nederland, en heb mijn opleiding genoten aan de Haarlem Business School in Haarlem.  Al ruim 20 jaar ben ik woonachtig in de Algarve waarvan 15 jaar actief als makelaar in de onroerend goed sector.

“Portugal is een prachtig land waar men heerlijk kan genieten van een ongeëvenaarde lifestyle. Het klimaat, het eten & drinken en het aardige karakter van de Portugezen zijn allemaal trekpleisters. Bij de zoektocht en een eventuele aankoop van een woning is het fijn om een vertrouwenspersoon te hebben die de lokale markt goed kent, uw eigen taal spreekt en samen met u de juiste wegen kan bewandelen, welke het gehele proces aangenamer zal maken. Ik zorg voor een directe aanpak en heb de Nederlandse mentaliteit van werken om het aan-en verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen”.

Ik hoop u in de nabije toekomt op ons kantoor te mogen ontvangen voor een vrijblijvend gesprek.

 

  • Nederlands sprekende makelaar
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Zeer goede kennis van de lokale markt
  • Nederlandse mentaliteit van werken
  • Uitgebreid vastgoedportfolio
  • Werken samen met meerder makelaars

 

 

Vrijstaande Villa met Zeezicht   Traditionele Villa met Zeezicht   Villa gelegen aan de Golfbaan van Vilamoura